Home » Kaq persona janë vrarë për vetëm një muaj në Suharekë

Kaq persona janë vrarë për vetëm një muaj në Suharekë

Ndonëse është një komunë mjaft e vogël nga numri i banorëve, Suhareka ka sjell brenda një muaji 3 vrasje, një prej tyre aksidentale.

Sot, një 14 vjeçar mori plumbin aksidental por i mori jetën.

Ngjarja ndodhi Mushtisht, fshat i njohur i Suharekës, ku sipas Policisë ndodhi vrasja aksidentale, ç’rast xhaxhait teksa festonte me armë iu bllokua revolja dhe plumbi mori nipin e tij.

E veç 4 ditë herët, Suhareka ishte tronditur edhe me një ngjarje morti.

Një 17 vjeçar kishte vdekur nga plagët e marra me thikë pas një përleshjeje stacionin e autobusëve këtë komunë.

Viktima doli jetë nip i parit Suharekës, i cili u shpreh i tronditur nga ngjarja.

Përveç dhimbjes humbjes riut, mediat kanë raportuar se familja tjetër është mbyllur shtëpi.

Ndërkohë, edhe 27 mars nga Suhareka erdhën lajme zie.

Një burrë ishte plagosur dhe dërguar spital për trajtim, ku edhe kishte ndërruar jetë nga plagët e marra.

Këto vrasje shpeshta ndodhën bren 19 ditësh tronditën komunën e Suharekës, qytetarët e cilës u shprehën shqetësuar për situatën e sigurisë këtë qytet.

The post Kaq persona janë vrarë për vetëm një muaj në Suharekë appeared first on INSAJDERI.

Reklama