Home » Jetona Selimi nga Struga, pjesë e delegacionit të ASH-së të ftuar në Londër nga Partia Konservatore

Jetona Selimi nga Struga, pjesë e delegacionit të ASH-së të ftuar në Londër nga Partia Konservatore

kuadër aktiviteteve shumta Aleancës për Shqiptarët, sidomos pas përfundimit zgjedhjeve brendëshme saj, një delegacion i përbërë nga Kryetarja e Asamblesë Femrës, Arta Toçi, anëtarja e Asamblesë dhe Kuvendit Qëndror, Jetona Selimi dhe anëtari i Kryesisë Qëndrore, Remzi Mehmedi ishin për vizitë dy ditore Londër për marrë pjesë një konferencë organizuar nga Partia Konservatore me qëllim intensifikimit bashkëpunimit midis partive qendrës djathtë.

Këtë memorandium bashkëpunimi Aleanca për Shqiptarët me partinë Konzervatore e ka nënshkruajtur muaj herët, nga nënkryetari i atëhershëm i Aleancës për Shqiptarët, Remzi Mehmedi.
received_608597616140016-1392x1044-1-1 Jetona Selimi nga Struga, pjesë e delegacionit të ASH-së të ftuar në Londër nga Partia Konservatore

received_608597616140016-1392x1044-1-1 Jetona Selimi nga Struga, pjesë e delegacionit të ASH-së të ftuar në Londër nga Partia Konservatore

received_608597616140016-1392x1044-1-1 Jetona Selimi nga Struga, pjesë e delegacionit të ASH-së të ftuar në Londër nga Partia Konservatore

Reklama