Home » Ja përse fëmija fut çdo gjë në gojë, çfarë duhet të bëni që ta ndaloni

Ja përse fëmija fut çdo gjë në gojë, çfarë duhet të bëni që ta ndaloni

Fëmija juaj do vendos gjithçka gjej gojë për shkak kuriozitetit, rrahja për këtë shkak do ta dekurajojë nga vendosja e gjërave gojën e tij/saj.

vend kësaj, sigurohuni mbani vetëm gjëra sigurta rreth tij.

Fëmija juaj do gjejë menjëherë çfarëdo gjëje ka shkëlqim, ka ndonjë litar apo diçka tërheqës, transmeton Gazeta Shneta.

Kontrolloni me kujdes dhe hiqni gjitha ato gjëra janë rrezikshme për fëmijën tuaj.

Mund ketë raste kur fëmija juaj do luajë dhe dëmtohet, duke i thënë ‘JO’ një mënyrë bebja e kupton, do t’ju ndihmojë ta ndaloni atë nga vendosja e asaj gjëje gojë.

Ndonjëherë, fëmija juaj mund të vendosë gjithçka në gojën e saj, sepse ajo po i jep forcë, merrni disa dhëmbëza që mund t’i qetësojnë dhëmbët që pritet t’i dalin./Gazeta Shneta/

The post Ja përse fëmija fut çdo gjë në gojë, çfarë duhet të bëni që ta ndaloni appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama