Home » Ja cilat veprime duhet t’i bëni gjatë shtatzënisë në mënyrë që të keni një bebe të mençur

Ja cilat veprime duhet t’i bëni gjatë shtatzënisë në mënyrë që të keni një bebe të mençur

Jo vetëm shëndeti i fëmijës suaj, por inteligjenca gjithashtu varen nga ajo ju hani gjatë shtatzënisë.

Nëse nuk i konsumoni atëherë, duhet filloni përdorni menjëherë. Mos u habitni nëse dietisti juaj ose mjeku përshkruan shtesat për këto ushqime.

Prandaj, janë këto ushqime cilat ndikojnë tek zgjuarësia e fëmijës:

Calcium_Can-Pregnant-Women-Drink-Orange-Juice Ja cilat veprime duhet t’i bëni gjatë shtatzënisë në mënyrë që të keni një bebe të mençur

Acidet yndyrore Omega 3 janë të rëndësishme për zhvillimin nervor të fëmijës suaj, dhe vendimtar për kohën e lindjes dhe peshën e lindjes, transmeton Gazeta Shneta.

Llojet e ndryshme peshkut, fasulja, mishi i kuq, fara liri, spinaqi dhe drithërat e fortifikuara me hekur janë ushqime pasura me acide yndyrore.

Proteinat janë thelbësore për fëmijën tuaj për zhvilluar qelizat dhe hormonet e reja, ndërkohë gjithashtu ndikon rritjen e përgjithshme foshnjës.

Fëmija juaj e njeh zërin tuaj kur është në mitër, prandaj, duhet të flisni me foshnjën tuaj./Gazeta Shneta/

The post Ja cilat veprime duhet t’i bëni gjatë shtatzënisë në mënyrë që të keni një bebe të mençur appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama