Ja cilat caqe i goditën SHBA, Britania e Franca

Shtetet e Bashkuara Amerikës, Britania e Madhe dhe Franca kanë njoftuar se forcat e tyre ajrore dhe marina kanë targetuar disa qytete Siir, duke lëshuar 105 raketa, njofton Klan Kosova.

Raketat, sipas SHBA-ve, kanë goditur programe armëve kimike regjimit sirian”.

këto fotografi mund t’i shihni disa nga caqet e goditura.

stfsgsrgseg Ja cilat caqe i goditën SHBA, Britania e Franca

stfsgsrgseg Ja cilat caqe i goditën SHBA, Britania e Franca

stfsgsrgseg Ja cilat caqe i goditën SHBA, Britania e Franca

stfsgsrgseg Ja cilat caqe i goditën SHBA, Britania e Franca

stfsgsrgseg Ja cilat caqe i goditën SHBA, Britania e Franca

klankosova.tv

Reklama