Home » Incident në Haraçinë

Incident në Haraçinë

Siç informon policia, mbrëmë orën 23, E.R. nga Haraçina ka paraqitur se njejtën ditë rreth orës 11 e 20 fshatin Haraçinë, afërsi Komunës, para një kafeneje ka vejtur personin B.V., se bashku me vëllanë e tij B.V., dhe dy persona panjohur gjinisë mashkullore ndalur me makinën “Golf”4 me targa Shkupit, ku B.V. ka dalë nga makina dhe i është afruar E.R., dhe tjerët ishin pas tij.

Sipas personit ka paraqitur rastin, B.V. ka sulmuar me boks fytyrë dhe ka ikur dhe hipur makinë, kur është afruar E.R. pranë makinës njëri nga personat e tjerë e ka sulmuar me një mjet mprehtë duke i shkaktuar lëndime dorën e djathtë.

pas B.V. ka dalë nga makina dhe me armë i është kërcënuar E.R., dhe pas është tërhequr dhe është larguar nga vendi i ngjarjes. Sipas informacioneve përleshja upër shqetësimin e kushërirës E.R. rrjetet sociale. Janë duke u marrë masa për zbardhjen e rastit.

Reklama