Home » Dhurata Dora nesër në Klan Kosova

Dhurata Dora nesër në Klan Kosova

gjithë ata duan ta takojnë preferuarën e tyre këngëtaren Dhurata Dora,
kanë mundësi këtë ëndërr ta bëjnë realitet nesërmen objektin e Klan
Kosova.

Këngëtarja bashkëpunim me stafin e televizionit kanë përgatitur
shumë surpriza mes tjerash edhe dhurata për fansat e Dhuratës.

gjithë pranishmit objektin e televizionit kanë mundësi kalojnë kohë dhe
njoftohen nga afër me këngëtaren. Takimi do filloj nga ora 14:00.

I want to meet [YOU] !! 1f49b Dhurata Dora nesër në Klan Kosova Te dielen me 15.04 nga ora 14:00 ne Klan Kosova 1f49b Dhurata Dora nesër në Klan Kosova🤭1f49b Dhurata Dora nesër në Klan Kosova #prishtina #klankosova #dorators

A post shared by DHURATA DORA (@dhuratadora) on

//www.instagram.com/embed.js

The post Dhurata Dora nesër në Klan Kosova appeared first on Privé – Faqja Zyrtare.

Reklama