Home » Detajet e një të sapolinduri që çdokush ka harruar të ju tregojë

Detajet e një të sapolinduri që çdokush ka harruar të ju tregojë

Ju mund keni marrë këshilla ndryshme nga familjarët, miqtë apo edhe nga interneti lidhje me kuptimin e qenit mama.

Por, ka gjëra caktuara për rritjen e një fëmije ende mbetet e patreguar. Zakonisht, njerëzit fokusohen detajet e mëdha, nga dhënia e gjirit dhe ndërrimi i pelenave pastaj për peshën trupore e ngjashme.

Feeling-The-Absence-Of-Your-Baby Detajet e një të sapolinduri që çdokush ka harruar të ju tregojë

Na thuhet se foshnjat kanë nevojë për qumësht, kështu ata do kapeshin tek gjinjtë tuaj mënyrë natyrshme.

Ajo nuk dimë gjithmonë është se foshnjat marrinë kohë për praktikuar se si thithin qumështin.

Megjithatë, nuk ka asgjë për tu shqetësuar, lejoni vetes dhe fëmijës që të praktikoni të ushqyerit dhe të fiksoni fazën fillestare, transmeton Gazeta Shneta.

Feeling-The-Absence-Of-Your-Baby Detajet e një të sapolinduri që çdokush ka harruar të ju tregojë

Aknet nuk janë vetëm për adoleshentët, edhe foshnjat kanë akne. Është një efekt hormonal natyror dhe zakonisht shkon vete.

Fëmija juaj mund marrë shumë raste bezdisshme sesa doni pranoni, por pavarësisht nëse janë fizikisht pranishëm, ka ngjarë humbisni atë dhe kur jeni disa cm larg.

Feeling-The-Absence-Of-Your-Baby Detajet e një të sapolinduri që çdokush ka harruar të ju tregojë

Bebet priren të kenë modele të frymëmarrjes jokonsistente, ndonjëherë ka një pauzë për 5 deri në 10 sekonda, dhe herë të tjera ku gulçojnë me të madhe./Gazeta Shneta/

The post Detajet e një të sapolinduri që çdokush ka harruar të ju tregojë appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama