Home » Amerika ka një kërcënim tjetër për Sirinë

Amerika ka një kërcënim tjetër për Sirinë

Zëvendëspresidenti i Shteteve Bashkuara Amerikës, Mike Pence, ka thënë se forcat e Shteteve Bashkuara Amerikës, asistuar nga Franca dhe Britania e Madhe, kanë “dërrmuar dhe gjymtuar” kapacitete e armëve kimike Sirisë, njofton Klan Kosova.

Gjatë një takimi me kryeministrin kanadez, Justin Trudeau, Pence ka njoftuar se presidenti Donald Trump, është gati ë vazhdojë me operacione ushtarake njëjta siç ndodhën mbrëmë nëse është e nevojshme”.

Pence ka falënderuar Trudeau për përkrahjen e tij këtë aksion.(Kliko mbi link dhe shiko pamjen e plotë ⤵⤵⤵)

Reklama