Home » Ambasadori i Sirisë në OKB: Sulmet s’do të na ndalin

Ambasadori i Sirisë në OKB: Sulmet s’do të na ndalin

Ambasadori i Sirisë Organizatën e Kombeve Bashkuara, Bashar al-Jaafari, ka thënë se aksioni ushtarak nuk do ta ndalë Sirinë arritjen e qëllimeve saj mposhtjen e terrorizimit Siri, njofton Klan Kosova.

Ai, duke folur Këshillin e Sigurimit, ka thënë se plani i aksionit nga SHBA, Franca dhe Britania, ishteshumë i çuditshëm” dhe ka kërkuara ndalet agresioni”.

Jaafari gjithashtu ka prezantuar tri kopje kartës OKB-së duke theksuar pozicionin e organizatës raport me ligjin ndërkombëtar duke u sugjeruar SHBA-së, Britanisë e Francës “ta rilexojnë”.

Ai tha se “sulmi Siri ishte sulm tërë Këshillin e Sigurimit OKB-së”.

klankosova.tv

Reklama