Home » Ali Ahmeti mbështet zgjerimin e shumicës parlamentare

Ali Ahmeti mbështet zgjerimin e shumicës parlamentare

Kryeministri Zoran Zaev gjatë brifingut me gazetarët njoftoi se bisedimet për zgjerimin e shumicës parlamentare kanë vazhduar edhe gjatë kësaj fundjave, ndërsa procesin e plotë mendon ta përfundojë fund këtij muaji.

Zaev shtoi duke thënë se për zgjerimin e shumicës parlamentare se ka mbështetje edhe nga partneri i tij i koalicionit, Ali Ahmeti, por edhe partnerët e tjerë koalicionit.

Ndërsa zgjerimin e shumicës parlamentare e vlerësoi si nevojshëm, për shkak vendimeve serioze do ta presin Maqedoninë dhe për arsye efikasitetit Kuvendit.

Reklama