Home » 5 arsyet përse bebja juaj mund të lind e vogël, kujdes nga këto veprime gjatë shtatzënisë

5 arsyet përse bebja juaj mund të lind e vogël, kujdes nga këto veprime gjatë shtatzënisë

Megjithëse ne gjithmonë jemi kurioz njohim gjininë e foshnjës, shpesh na mungon për diskutuar peshën e vlerësuar bebes.

Ndonjëherë foshnja mund jetë e ndryshme dhe marrë një madhësi vogël krahasim me madhësinë mesatare sipas tabelave lindjes.

Pesha e foshnjës përgjithësisht vlerësohet përmes madhësisë barkut.

Foshnja nëse lind para kohe atëherë mund jetë një fëmijë nën peshë. Nuk ka ndonjë arsye qartë se pse lindja mund jetë e parakohshme.

More-than-one-baby-1 5 arsyet përse bebja juaj mund të lind e vogël, kujdes nga këto veprime gjatë shtatzënisë

Sëmundjet e veshkave ose çëshjtet që lidhen me paaftësinë e qafës së mitrës, transmeton Gazeta Shneta.

Zakonet e ushqyerjes nënës gjatë periudhës gestational kanë një ndikim peshën e lindjes fëmijës dhe funksionet e imunitetit.

Ju mund keni një fëmijë vogël për shkak faktorëve përmendur lartë.

Nëse ka ndonjë çështje shëndetësore, ato mund adresohen me ndërhyrje mjekësore.

Përveç kësaj, dieta e shëndetshme dhe e ekuilibruar e nënës dhe fëmijës dhe nje mjedis optimal për rritjen e tij do të sigurojë që madhësia e tij të mos mbetet një çështje shqetësuese./Gazeta Shneta/

The post 5 arsyet përse bebja juaj mund të lind e vogël, kujdes nga këto veprime gjatë shtatzënisë appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama