Home » Këto janë pasuritë të cilat do t’i kalojnë Malit të Zi

Këto janë pasuritë të cilat do t’i kalojnë Malit të Zi

Kosova pas tri viteve ka ratifikuar marrëveshjen e demarkimit kufirit me Malin e Zi.

Një nga temat përfolura këtyre tri viteve ka qenë shënjimi i kufirit me Malin e Zi, pasi nga fillimi ishin shfaqur dyshime se Kosova po humb territor duke i dhën Malit Zi 8000 hekatrë.

Por pas një marrëveshje mes dy shteteve, kjo marrëveshje pritet korigjohet ( rast se ka gabime)

Përveç debateve politike, vijen kufitare kontestuar mes Kosovës dhe Malit Zi ka bukuri rralla natyrore

Një ndër bukuritë përrallore kësaj ane është edhe liqeni i Kuqishtës, i cili thuhet se tashmë vetëm gjysma i takon Kosovës, po asht këto anë janë edhe bjeshkët e Bjelluhës, Jelenku , Lugu i Shkodrës etj. /Magazina.al

4_1521707275-5866054 Këto janë pasuritë të cilat do t’i kalojnë Malit të Zi
4_1521707275-5866054 Këto janë pasuritë të cilat do t’i kalojnë Malit të Zi
4_1521707275-5866054 Këto janë pasuritë të cilat do t’i kalojnë Malit të Zi
4_1521707275-5866054 Këto janë pasuritë të cilat do t’i kalojnë Malit të Zi
4_1521707275-5866054 Këto janë pasuritë të cilat do t’i kalojnë Malit të Zi
4_1521707275-5866054 Këto janë pasuritë të cilat do t’i kalojnë Malit të Zi
4_1521707275-5866054 Këto janë pasuritë të cilat do t’i kalojnë Malit të Zi
4_1521707275-5866054 Këto janë pasuritë të cilat do t’i kalojnë Malit të Zi

The post Këto janë pasuritë të cilat do t’i kalojnë Malit të Zi appeared first on XL Press – Communications Media.

Reklama