Home » Ibrahimovic largohet nga Manchester United !

Ibrahimovic largohet nga Manchester United !

Duket se pas spekulimeve disa mujore për largimin e Zlatan Ibrahimovic nga Manchester United, po i vjen fundi. …. 

Kur dhe ku, do të largohet Zlatan Ibrahimovic

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Ibrahimovic largohet nga Manchester United !?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Ibrahimovic largohet nga Manchester United !

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Ibrahimovic largohet nga Manchester United !

The post Ibrahimovic largohet nga Manchester United ! appeared first on INSAJDERI.

Reklama