Home » Votimet e deputetëve për demarkacionin: Kush ishte për e kush kundër (Dokument)

Votimet e deputetëve për demarkacionin: Kush ishte për e kush kundër (Dokument)

Pas tre viteve përpjekje marrëveshja për demarkacionin me Malin e Zi kaloi Kuvend.

Këtë mërkurë pas disa ndërprerjesh sancës plenare 80 deputet votuan për ndërsa 11 kanë kundërshtuar.

Infokusi ua sjell listën e deputetëve votuan për dhe kundër ujdisë me Malin e ZI. (Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

29467940_2006439872977973_2103146880992018432_o-724x1024-1 Votimet e deputetëve për demarkacionin: Kush ishte për e kush kundër (Dokument)29467940_2006439872977973_2103146880992018432_o-724x1024-1 Votimet e deputetëve për demarkacionin: Kush ishte për e kush kundër (Dokument) 29467940_2006439872977973_2103146880992018432_o-724x1024-1 Votimet e deputetëve për demarkacionin: Kush ishte për e kush kundër (Dokument)

Reklama