Home » Policia e Maqedonisë kërkon ndihmën e qytetarëve në identifikimin e një kufome

Policia e Maqedonisë kërkon ndihmën e qytetarëve në identifikimin e një kufome

Policia e Maqedonisë, respektivisht, Sektori për Punë Brendshme Veles kërkon nga qytetarët e kësaj rrethine paraqiten këtë institucion për identifikuar kufomën e gjetur rreth autostradës Veles-Shkup.
Bëhet fjalë për një kufomë është gjetur 13 mars dhe trupi i pajetë është mashkull, i gjatë rreth 170 centimetra.

Ju bëjmë thirrje qytetarëve Velesit dhe rrethinës paraqiten tek stacioni i policisë për identifikuar kufomën. Kjo vlenë për qytetarë ditëve fundit kanë paraqitur persona familjes tyre si humbur.”

Reklama