Home » LDK: Përfundoi saga trevjeçare e izolimit

LDK: Përfundoi saga trevjeçare e izolimit

Lidhja Demokratike e Kosovës ka përshëndetur ratifikimin e marrëveshjes Demarkacionit me Malin e Zi.

LDK një kumtesë për media thekson se me kalimin e kësaj ujdie ka përfunduar saga tre vjeçare mbajti izoluar qytetarët e Kosovës.

poshtë kumtesa e plotë e LDK-së:

Lidhja Demokratike e Kosovës e vlerëson përfundimin e sagës tre vjeçare mbajti izoluar qytetarët e Kosovës.

Ratifikimi i kësaj marrëveshje kontribuon konsolidimin e shtetësisë Kosovës dhe fuqizimin e subjektivitetit saj ndërkombëtar.

LDK-ja dëshmojë si gjithherë se interesat e shtetit Kosovës dhe qytetarëve saj janë mbi gjitha.

LDK-ja pret ditët vijim institucionet e BE-së ndërmarrin hapat e nevojshëm qytetarët e Kosovës lëvizin lirshëm zonën Shengen.

Fundi i kësaj tematike mundëson debati shoqëri dhe institucionet e Kosovës përqendrohet jetën e qytetarëve, arsim, shëndetësi, bujqësi, biznes dhe integrime evropiane.

LDK-ja do shpalosë shpejti para qytetarëve Kosovës platformën e saj për konsolidimin e shtetit ligjor, për zhvillim ekonomik dhe për integrimet euro-atlantike.

LDK-ja, me mbështetjen e partnerëve saj EPP, do realizojë misionin e nisur nga Presidenti Rugova për një Kosovë integruar BE dhe NATO dhe miqësi përhershme me SHBA-në.

 

 

Reklama