Home » Demarkacioni e fut në gjumë Kryeministrin Haradinaj

Demarkacioni e fut në gjumë Kryeministrin Haradinaj

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, gjatë debatit seancën për marrëveshjen për demarkacionin me Malin e Zi, duket ishte i lodhur, pasi gjatë pjesës madhe seancës, u pa teksa e merrte gjumi.

Për këtë arsye u ankua edhe deputetja Mimoza Kusari-Lilaj.

Ky debat është vetëm një çështje rutinore se siç e pamë kryeministrin edhe gjumi e merr këtë karrigë, se nuk ka as koncentrim me vazhdu me këtë debat sepse i ka kry gjitha argumentet i ka pas, se e vetmja arsye e ka përdorë këtë debat është për me marrë këtë karrike, tash karrigen e ka marrë dhe e merr gjumi këtë karrigë“, ka thënë ajo.

Ndërkohë, debati për demarkacionin po zhvillohet ende Kuvendin e Kosovës.

Reklama