Home » Beni i Zhurnal: Çfarë (dërzhave) Shtetë jemi ne, kur gjithë liderët partiak i kemi nëpër gjykata !!!

Beni i Zhurnal: Çfarë (dërzhave) Shtetë jemi ne, kur gjithë liderët partiak i kemi nëpër gjykata !!!

Arben Musliu i njohur si Beni i agjensisë lajmeve ZHURNAL një status tijin Facebook ka shkruar se çfarë shteti është ky, kur gjithë liderët partiak i kemi nëpër gjykata përcjell shigjeta.net.

Ja dhe statusi i tij origjinal Facebook:

Çfarë (dërzhave) Shtetë jemi ne kur gjithë liderët partiak i kemi nëpër gjykata !!!

1. Zoran Zaev – gjykatë!

2. Nikolla Gruevski – gjykatë!

3. Ali Ahmeti – gjykatë!

4. Ziadin Sela – gjykatë!

5. Bilall Kasami – gjykatë!

6. Afrim Gashi – gjykatë!

7. Mendu Thaçi – gjykatë!

Ku e lamë e ku na mbeti. Vaj-vatani e mjerë-mileti.

Reklama