Home » Shqiptari 17 vjeçar nga Saraji u dënua me 14 vjet burg në vetëmbrojtje, a është kjo drejtësi?!

Shqiptari 17 vjeçar nga Saraji u dënua me 14 vjet burg në vetëmbrojtje, a është kjo drejtësi?!

Ky djalosh e shihni, është Naser Eshtrefi nga Saraji i Shkupit..!”, është një storje po shpërndahet rrjetet sociale ka bëjë me një rast ka ndodhur dy vite parë, kur Naser Eshtrefi nga Saraji i Shkupit i ndjekur dhe i sulmuar nga babë e bir maqedonas, ku gjatë një përleshje ai sic thuhet vetëmbrojtje vret me thikë 20 vjeçarin maqedonas.

Ja storja e përshkruar rrjetet sociale:

Fati i keq i Shqiptarëve Maqedoni, e gjeti edhe Naserin 17 vjeçarë, atë kohë 2016, tash 19 vjeç.
Naserit iu vërsulen babë e birë (20 dhe 45 vjeç) nacionalitetit maqedon me thikë dore dhe shkopinjë bejzbollit! Falë, aftësisë fizike Naserit, arriti vendmbrojtje ia mer thikën dhe vret aksidentalisht 20 vjeçarin dhe vetëdorëzohet.
Naseri u dënua 14 vite burg, edhe pse ishte vetëmbrojtje!

Rasti “Almirit 4 vjeçar”, ishte vrasje makabre, nga dy vrasës, leje nuk u dënua, sa prokurorët dhe gjykatësit e shpërblyen me liri.”, vlojnë reagimet rrjetet sociale.

Reklama