Home » Seksi pas abortit, tri gjërat që çdo grua t’i dijë

Seksi pas abortit, tri gjërat që çdo grua t’i dijë

Pavarësisht faktit se mbi 650.000 aborte legale janë regjistruar Shtetet e Bashkuara vitin 2014, sipas Qendrave për Kontrollin e Sëmundjeve dhe Parandalimin e tyre, abortet shpeshherë trajtohen si tabu.

Si e tillë, ekzistojnë disa sërë pyetjesh qarkullojnë përgjatë momenteve abortimit: Çfarë duhet dijë lidhje me marrëdhënien seksuale pas kësaj? Sa gjatë duhet pres? A është e rrezikshme?

Në lidhje me krejt këto pyetje, për Women’s Health kanë dhënë përgjigje ekspertë shëndetësor, transmeton Gazeta Shneta.

Nëse procedura e abortit është mjekësore ose kirurgjikale, këtu është ajo ju duhet dini rreth seksit pas një aborti.

1. Nuk duhet kryeni marrëdhënie seksuale menjëherë
2. Duhet përdorni pilula kontracepsioni
3. Pilulat e kontracepsionit duhet të merren menjëherë, pa pasur nevojë të prisni./Gazeta Shneta/

The post Seksi pas abortit, tri gjërat që çdo grua t’i dijë appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama