Home » Klubi i karatesë “Bashkimi 2002”-Kumanovë me suksese të reja

Klubi i karatesë “Bashkimi 2002”-Kumanovë me suksese të reja

Sot, 18 mars 2018, qytetin e Kërçovës u mbajt turneu Kërçova Open 2018 cilin morëm pjesë edhe ne si klub dhe shënuam këto rezultate:1. Ilir Bajrami -57 kg kadet plasohet i pari; 2. Adis Neziri -70 kg kadet plasohet i pari; 3. Çlirim Fejzullahi -61 kg junior plasohet i pari; 4. Lirim Bajrami -68 kg junior plasohet i pari dhe 5. Qëndresa Ferizi -59 kg juniore plasohet e para, ndersa, 6. Aziz Jahiji -70 kg kadet plasohet i dyti dhe 7. Belkisa Memedi fatose -35 kg plasohet e treta, garuesit Nezir Neziri, Betim Elmazi dhe Shuajb Memedi kësaj rradhe mbeten pa plasman. Me garuesit udhehoqi Mursel Misini.

Reklama