Home » Kjo është femra e parë taksiste në Mitrovicë (VIDEO)

Kjo është femra e parë taksiste në Mitrovicë (VIDEO)

Donika Trepça është femra e parë ushtron profesionin e taksistes Mitrovicë.

Ndonëse kreu shkollë për krejt diçka tjetër, ajo thotë se po e realizon ëndrrën  e saj.

Vendimi i Donikës për t’u marrë me këtë punë nuk ka qenë i lehtë, pasi sfidë për kishte qenë kundershtimi nga ana e familjes saj.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⤵)

Familja nuk e kishte pritur edhe aq mirë idenë Donika punonte si taksiste dhe barte veturë persona panjohur.

Megjithatë, ajo thotë se nuk ka pasur asnjëherë problem me pasagjerët e saj, dhe se ndjehet mirë me punën bën, njofton Klan Kosova.

sdffwewef Kjo është femra e parë taksiste në Mitrovicë (VIDEO)

sdffwewef Kjo është femra e parë taksiste në Mitrovicë (VIDEO)

Reklama