Home » Ka humbur 22 fëmijë, por nëna e pamposhtur nuk heq dorë, ajo përsëri…

Ka humbur 22 fëmijë, por nëna e pamposhtur nuk heq dorë, ajo përsëri…

The Sun” publikon historinë e një nëne zemërthyer ka humbur 22 fëmijë, por nuk dorëzohet. Kerry Hutchinson, 35 vjeç nga Rugeley, Staffordshire Britanisë Madhe ka varrosur 3 fëmijë, ka mbajtur funerale për 2 prej tyre, ka dështuar 16 herë dhe sapo ka humbur fëmijën e fundit jetoi vetëm 20 sekonda.

Doktorët thonë se ajo është e shëndetshme, pore pafat”. Ajo u është drejtuar tashmë medieve për marrë mbështetjen e opinionit publik dhe për zbuluar shkakun e vdekjes fëmijëve saj.

E ka mbajtur për vete deri tani dhimbjen dhe dëshpërimin. Fëmijën e parë, një vajzë e ka mbajtur krahë vetëm 12 orë.

Mjekët i thanë se kishte kancer qafën e mitrës dhe pas një operacioni e ka zhdukur atë.

Mjekët i sugjeruan provonte sërish pavarësisht se mund lindte para kohe. Mjekët thonë se pavarësisht operacionit ajo tashmë ka shëndet plotë.

Do jem nënë këtë botë, ose tjetrën” – thotë 35-vjeçarja ndërsa shton se kërkon dijë arsyen e vdekjes fëmijëve saj edhe pas lindjes.

Bashkëshorti thotë se po mbledhin para për kryer analiza tjera.

Reklama