Home » Ekuador: LIKUIDOHEN ULQINAKU DHE BASHKËSHORTJA E TIJ

Ekuador: LIKUIDOHEN ULQINAKU DHE BASHKËSHORTJA E TIJ

Fadil-Kacanic-2-300x169 Ekuador: LIKUIDOHEN ULQINAKU DHE BASHKËSHORTJA E TIJShtetasi i Malit Zi Fadil Kaçaniq (64) dhe bashkëshortja e tij Fatima (63) janë vrarë Ekuador, shkruan Portali RTCG.

Portali “Eltelegrafo” shkruan se Kaçaniq është vrarë me shtëna nga arma e zjarrit, gjersa bashkëshortja e tij është vrarë me goditje sendit fortë kokë.

Sipas informatave jozyrtare medieve Kaçaniq u likuidua me tre plumba nga pistoleta.

Mediet thonë se Kaçaniq për shkak trafikut lëndëve narkotike ishte disa vite burg, gjersa ishte i akuzuar edhe për grabitje.

Pak kohë parë u lirua dhe po kryente dënimin me kusht.

vendngjarje u gjetën shenjat balistike dhe guri për cilin dyshohet se është shfrytëzuar si armë, për çarsye dyshohet se viktimat janë vrarë te vendi ku u gjetën.

Siç transmeton portali ekuadorian “Extra”, vrasësit u prezantuan si policë, duke treguar urdhërin e rrejshëm për kontroll.

“Menduan se kanë kryer krimin e përsosur, por i regjistruan kamerat e vendosura pronë”, theksoi prokurori Viktor Gonzales.

Gjenerali policor Marçelo Tobar theksoi se Kaçaniq kishte dosje kriminale për shkak trafikut lëndëve narkotike, gjersa gruaja e vrarë punonte aeroportin Zhoze Zhakin de Olmedo.

Kjo nuk është vrasje e thjeshtë, dyshojmë lidhshmërinë me krimin e organizuar”, tha ai, ndërsa transmeton portali ekuadorian “Extra”.

Reklama