Home » 4 këshila për një grua të dashuruar:

4 këshila për një grua të dashuruar:

Mos neglizhoni krahas higjienës personale kujdeseni edhe për veshjen, për look-un tuaj, edhe nëse nuk keni planifikuar dilni, por qëndroni shtëpi: krehja e flokëve, një buzëkuq, veshja e rrobave këndshme etj.

Ja 4 këshila për një grua dashuruar:

1.Intimiteti është i rëndësishëm: Bashkëjetesa një çift nuk do thotë ndani çdo gjë bashku. Sidomos kur bëhet fjalë për intimitetin personal, ku përfshihet higjiena dhe nevojat personale. Mos gaboni shkoni tualet apo depiloheni kur aty afër ndodhet edhe partneri juaj, ose harroni derën e tualetit hapur.

2.Mos transmetoni ankth për detyrimet reciproke: Komunikimi çift është i rëndësishëm dhe ndarja e emocioneve, qoftë negative apo pozitive, është një gjest i shëndetshëm, e megjithatë përpiquni mos jeni alarmante. Shqetësimet tuaja mos i ktheni ankth e për tepër mos i komunikoni si tilla. Nuk është e shëndetshme flisni për jetën, familjen, por edhe për fëmijët me doza theksuara ankthi.

3.Mos jini gjithnjë e pranishme: Misteri është një element i shumëpërfolur dhe i domosdoshëm marrëdhëniet çift. Prirja femërore është jetë thuajse çdo moment krah partnerit, edhe atëherë kur nuk janë bashkë fizikisht. Prania e tyre mund bëhet e bezdisshme qoftë edhe me telefonata shpeshta gjatë një dite. Mos kërkoni flisni shpesh telefon bashku dhe jo intervale njëjta kohore.

4.Mos harroni jini e bukur edhe shtëpi: Lodhja ditore, angazhimet e detyrimet e shumta i bëjnë femrat jenë pakujdesshme hera-herës dhe gjëja e parë bëjnë teksa hyjmë shtëpi është veshja e pizhameve dhe direkt e sulm për punët shtëpiake. Jepini rëndësi imazhit tuaj. Kjo gjë vlen edhe kur ngriheni mëngjes nga krevati. Mos neglizhoni krahas higjienës personale kujdeseni edhe për veshjen, për look-un tuaj, edhe nëse nuk keni planifikuar dilni, por qëndroni shtëpi. Krehja e flokëve, një buzëkuq, veshja e rrobave këndshme etj.

b.m. / dita

Reklama

Lexo më shumë