Home » Zv/kryeministri tregon kushtin e Listës Serbe për demarkacion

Zv/kryeministri tregon kushtin e Listës Serbe për demarkacion

gjithë titujt e deritanishëm për kushtet e Listës Serbe këmbim votës demarkacionit nuk janë qëndrueshme, sipas zëvendëskryeministrit Kosovës, Enver Hoxhaj.

Ai ka sqaruar se takimet me përfaqësuesit e Listës Serbe nuk ka pasur as edhe një kërkesë konkrete.

Absolutisht nuk ka asnjë kusht. Nuk ka as kërkesë krijohet ndonjë komunë e re Prilluzhë, nuk është shtuar asnjëherë”, ka thënë ai KTV.

Jo me kërkesë shkruar, por tërthorazi, sipas Hoxhajt, Lista Serbe e ka përmendur siç tha ai “sqarimin për çështjen e Trepçës”.

Ka një pritje prej anës tyre ardhmen, ditët dhe javët vijim qeveria e Kosovës ta trajtojë seriozisht çështjen e Trepçës dhe atyre jetojnë veri Kosovës lidhur me Trepçën”, theksoi ai.

The post Zv/kryeministri tregon kushtin e Listës Serbe për demarkacion appeared first on INSAJDERI.

Reklama