Home » Vushtrri, Drejtoria e Shëndetësisë ndalon reklamamin e produkteve farmaceutike në institucione shëndetësore publike

Vushtrri, Drejtoria e Shëndetësisë ndalon reklamamin e produkteve farmaceutike në institucione shëndetësore publike

Drejtori i Shëndetësisë dhe Përkujdesjes Sociale Komunën e Vushtrrisë, Sylejman Meholli, ka marr vendim t’iu ndalohet kompanive ndryshme reklamacioni i produkteve farmaceutike institucione shëndetësore publike.

“Nëpër institucionet shëndetësore publike është duke u abuzuar, madje jo pak raste bashkëpunim edhe me profesionistët shëndetësor, sot kam marr vendim ndalimin e aktiviteteve tilla brenda institucioneve Kujdesit Parësor Shëndetësor Komunës sonë, duke u bazuar ligjet fuqi cituara vendim!” ka njoftuar Meholli pas marrjes vendimit.

“Shëndetësia publike është e qytetarëve dhe organizimi i saj bëhet për qytetarët. Fokusi ynë dhe i secilit profesionistë shëndetësinë publike duhet jetë shërbimi ndaj qytetarëve dhe jo kompanive apo agjentëve marketingut nga këto kompani!” përfundon njoftimin Drejtori i Shëndetësisë dhe Përkujdesjes Sociale Komunën e Vushtrrisë, Sylejman Meholli.

29196985_1022308684586864_2430605767563642459_n Vushtrri, Drejtoria e Shëndetësisë ndalon reklamamin e produkteve farmaceutike në institucione shëndetësore publike

Reklama