Home » (VIDEO) Momentet kur Gruevski derdhi ujë dhe përplasi mikrofonin e Talat Xhaferit

(VIDEO) Momentet kur Gruevski derdhi ujë dhe përplasi mikrofonin e Talat Xhaferit

Ish-kryeministri Nikolla Gruevski u përpoq shumë pengojë votimin e Ligjit për Përdorimin e Gjuhëve, raporon Televizioni SHENJA. Ai u afrua te foltorja e kryetarit Kuvendit Talat Xhaferi, e shtypi zilen dhe e përplasi mikrofonin e kryeparlamentarit. një rast edhe derdhi ujë tryezën e Xhaferit. Kryeparlamentari shpjegoi vonë se kjo shkaktoi probleme teknike për procedurën e votimit.

Shikojeni videon poshtë!

Reklama