Home » Vetëvendosje tregon si do t’i qaset qeverisjes së Shpend Ahmetit në Prishtinë

Vetëvendosje tregon si do t’i qaset qeverisjes së Shpend Ahmetit në Prishtinë

Lëvizja Vetëvendosje do ulet dhe bisedojë me Shpend Ahmetin, dorëhequrin nga Lëvizja Vetëvendosje, lidhur me qeverisjen Komunën e Prishtinës.

Anëtari dhe deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Liburn Aliu ka thënë sot se Lëvizje Vetëvendosje do jetë kritike rreth qeverisjes ish-anëtarit saj Shpend Ahmetit, Prishtinë.

Ne do ulemi dhe bisedojmë me . Unë ju siguroj se Lëvizja Vetëvendosje do jetë kritike për shumë gjëra”, ka thënë Aliu.

libi-730x452 Vetëvendosje tregon si do t’i qaset qeverisjes së Shpend Ahmetit në Prishtinë

Madje, Aliu ka thënë se edhe gjatë katër viteve para qeverisjes Shpend Ahmetit Prishtinë, Lëvizja Vetëvendosje ka qenë opozitë e vet Ahmetit.

Unë vet kam qenë drejtor Komunën e Prishtinës. Lëvizja Vetëvendosje ka qenë opozitë e Shpend Ahmetit edhe parë; shumë se LDK dhe PDK”, ka thënë Aliu.

Deputeti i Vetëvendosjes ka deklaruar se një qasje e tillë e Lëvizjes Vetëvendosje do vazhdojë ende Asamblenë Komunale Prishtinës. /Insajderi.com

The post Vetëvendosje tregon si do t’i qaset qeverisjes së Shpend Ahmetit në Prishtinë appeared first on INSAJDERI.

Reklama