Home » Vetëvendosje e kërcënon Aida Dërgutin me shkarkim

Vetëvendosje e kërcënon Aida Dërgutin me shkarkim

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosjes, Albulena Haxhiu, ka paralajmëruar Aida Dërgutin se nëse nuk jep dorëheqje nga pozita e saj si nënkryetare e Kuvendit Kosovës, Vetëvendosje do t’i fillojë procedurat për shkarkimin e saj.

Ajo pas mbledhjes Kryesisë Kuvendit ka thënë se është e pakuptimtë mbajta e Dërgutit kësaj pozite teksa nuk përfaqëson Vetëvendosjen.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

mbledhje Kryesisë kërkova zonja Dërguti ose jap dorëheqje ose do shkarkohet nga pozita mban për shkak se nuk i përfaqëson interesat e Lëvizjes Vetëvendosjes.

Për mua mbetet e pakuptimtë mbetet anëtare e Kryesisë përderisa nuk përfaqëson Vetëvendosjen dhe po kishte moral politik do duhej jepte dorëheqje nga ky post e mban me votat e Vetëvendosjes”, ka thënë Haxhiu, njofton Insajderi.

Ajo tej ka thumbuar Dërgutin duke thënë se ajo ka dhënë dorëheqje nga VV por jo edhe nga benifitet.

Unë nuk e kam pa asnjë sqarim përse ajo nuk ka dhënë dorëheqje deri tani.

Po na ndodhë përsëri ajo ka ndodhë herët personat po japin dorëheqje nga partitë, po japin dorëheqje vetëm nga partia por jo edhe nga benifitet.

Nëse përnjëmend do kishte moral do duhet dorëheqëshin dhe jo t’i mbanin ato poste. Unë kështu do bëja”, ka thënë Haxhiu.

Reklama