Home » United ndërron Pogba me Verratti

United ndërron Pogba me Verratti

Manchester United është duke u bërë gati largojë Paul Pogba dhe ta zëvendësojë me asin e Paris Saint-Germain, Marco Verratti.

Francezi ka dështuar përmbushë pritshmëritë dhe arsyetojë çmimin e transferimit tij, ndaj mund lagohet nga Old Trafford gjatë verës.

Verratti i PSG-së shihet nga Jose Mourinho si mundësi e mirë për marrë rolin e Pogba mesin e fushës, pasi raportet mes dyshes janë prishur tash e një kohë.

Reklama