Home » Trump: Së shpejti do të shkojmë në Mars, e mundshme lufta në gjithësi

Trump: Së shpejti do të shkojmë në Mars, e mundshme lufta në gjithësi

Ndoshta një ditë do ekzistojnë edhe forcat amerikane gjithësisë, cilat do luftojnë përkrah forcat ajrore dhe atyre këmbësorisë ushtrisë Shteteve Bashkuara Amerikës.

Këtë deklaratë e bëri presidenti amerikan, Donald Trump, i cili shkuarjen e njeriut Mars e cilësoi si një gjë do ndodhë shumë shpejtë, duke shtuar se një gjë e tillë nuk do ndodhte, po kishte fituar Hillary Clinton zgjedhjet presidenciale vitin 2016.

Gjatë fjalimit para ushtarëve bazën ajrore San Diego, Trump foli për investimet e administratës tij hulumtimin e gjithësisë, duke thënë se gjithësia po shndërrohet një hapësirë, cilën mund zhvillohen luftëra.

Presidenti amerikan qartësoi se ideja për forcat e gjithësisë është shpalosur si një koment spontan, por cilën e e konsideron si një ide mrekullueshme.

shpejti do shkojmë Mars. Nuk do shkonim Mars, po kishte fituar rivalja ime zgjedhje. Për këtë gjë as do mendohej”, tha Trump./21Media/

The post Trump: Së shpejti do të shkojmë në Mars, e mundshme lufta në gjithësi appeared first on PrizrenPress – Portal informativ.

Reklama