Home » Truku që do t’ua shpëtojë jetën nënave: Mënyra e shkëlqyer për t’ia dhënë ilaçin foshnjës

Truku që do t’ua shpëtojë jetën nënave: Mënyra e shkëlqyer për t’ia dhënë ilaçin foshnjës

Një nënë përmes profilit saj rrjetin social Facebook, ka publikuar një mënyrë lehtë përmes cilës ka arritur t’ia japë ilaçin foshnjë saj, cilën tashmë po e quan metodë.

Kur i biri i saj është sëmurë dhe është dashur patjetër pijë paracetamol, nëna Helena Lee ka pasur problem se si t’ia japë bebes këtë ilaç, a ajo mos e pështyjë jashtë.

Pas disa përpjekjeve pasuksesshme, ajo ka gjetur mënyrën. E ka futur shiringën biberonin e foshnjë, transmeton Telegrafi.

Për gjitha nënat… 24 orët e fundit jam munduar se si ta detyroj Alfin marrë Calpol (paracetamol), dhe ka përfunduar ashtu pothuajse gjysmën e dozës e pështyrë nëpër trupin e tij.

The post Truku që do t’ua shpëtojë jetën nënave: Mënyra e shkëlqyer për t’ia dhënë ilaçin foshnjës appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama