Home » The Climb (2017)

The Climb (2017)

The Climb (2017) | Aventure, Komedi, Romance | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Semi niset për ngjitur majën me larte botes, Everestin qe jete i denje ne sytë e Nadias, dashurisë se tij fëmijërisë. Me çfarë do përballet ai ne ketë udhëtim dhe a do arrije ta fitoje Nadian?

 

trailtube-logo The Climb (2017)
/*  

trailtube-logo The Climb (2017)
//

 

trailtube-logo The Climb (2017)

The post The Climb (2017) appeared first on Filma24HD.com | Filma me Titra Shqip HD.

Reklama