Home » Tensione në Kuvend, shmanget përplasja Gruevski- Xhaferi

Tensione në Kuvend, shmanget përplasja Gruevski- Xhaferi

Kuvendin e Maqedonisë situata u tensionua shumë pas tentimit kryetarit Kuvendit Talat Xhaferi rend dite për votim vendos Ligjin për gjuhët.
Ish kryeministri Nikolal Gruevski, bashku me deputetët tjerë bllokuan foltoren e Xhaferit duke e pamundësuar atë vendos votim Ligjin për gjuhët. pas, raporton SHENJA, Xhaferi dha pauzë prej 15 minutave, ndërsa gjatë largimit pati edhe një zënkë verbale mes Gruevskit dhe Xhaferit.
pas reaguan deputetët tjerë dhe sigurimi për qetësuar situatën.

Reklama