Home » Të shtunën kujdes, në Maqedoni vjen cikloni i fuqishëm Hektor

Të shtunën kujdes, në Maqedoni vjen cikloni i fuqishëm Hektor

shtunën vendin tonë do ketë ndikim madh cikloni i fuqishëm Hektor ku pritet ketë bubullima, shi dhe erë fuqishme.

Gjatë ditës shtunë do ketë rreshje intensive dhe erë fuqishme, ndërkohë qytetarët rekomandohen jenë shumë kujdesshëm ngado lëvizin ato me makinat e tyre dhe mos lëvizin pa nevojë.

Reklama