Home » Studim nga Harvardi: Shapkat të dëmshme për muskujt dhe eshtrat

Studim nga Harvardi: Shapkat të dëmshme për muskujt dhe eshtrat

Shapkat mund jenë dëmshme për muskujt, nyjet dhe eshtrat.

Kështu kanë paralajmëruar shkencëtarët nga Universiteti i Harvardit, ndërsa theksohet se shkaktojnë dyfishin nivelin e stresit trup krahasim me ecjen këmbë zhveshura, sipas hulumtimeve reja, njofton Klan Kosova.

Si pasojë këto modele sandalesh raportin e hulumitmit thuhet se shkaktojnë edhe shumë dhimbje shpine dhe nuk sjellin rehati.

 

Reklama