Home » Stephen Hawking dha frymën e tij të fundit sot – por a besonte gjeniu në Zot?

Stephen Hawking dha frymën e tij të fundit sot – por a besonte gjeniu në Zot?

Gjeniu dha frymën e tij fundit sot. Bëhet fjalë për Stephen Hawking, intelektualin e madh, i cili përveç çështjeve shkencore, kishte pikëpamje f…

Gjeniu dha frymën e tij fundit sot. Bëhet fjalë për Stephen Hawking, intelektualin e madh, i cili përveç çështjeve shkencore, kishte pikëpamje forta edhe mbi Perëndinë.

Dhe siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, gjithmonë është interesante dimë se si një mendje inteligjente e një kërkuesi shkencor ka folur rreth një çështje e cila mbetet si “çështje e diskutimeve” ndër shekuj.

Bëhet fjalë për fizikantin dhe kozmologun e njohur botë, i cili ka marrë shumë nderime për punën e tij fushën e kozmologjisë, fizikës kuantike, vrimave zeza dhe natyrës kohës hapësinore.

Reklama