Home » Specialja, publikohen emrat e avokatëve (VIDEO)

Specialja, publikohen emrat e avokatëve (VIDEO)

Dhomave specializuara dhe Zyrës Prokurorisë specializuara u janë shtuar edhe disa emra.

Jo akuzuar, por janë 39 avokatë, cilët fituan kushtin për qenë mbrojtës rastet do trajtohen ashtuquajturën Gjykatën Speciale.

Kronikë e Enis Reçicës.

 

Reklama