Home » Si të lindni më shpejtë, ndiqini këto këshilla natyrale

Si të lindni më shpejtë, ndiqini këto këshilla natyrale

Është mirë t’i shqyrtoni mundësitë tuaj përpara kohës, kështu mamia juaj mund punojë me lindjen tuaj.

Ekzistojnë shumë mundësi për nxitjen e lindje pa përdorimin e medikamenteve. Disa nga masat thjeshta mund ndërmerrni janë:

Stimulimi i gjoksit apo masazhi i gjirit
Ushqimet pikante
Marrëdhënia seksuale
Akupunktuar
Ilaçet bimore
Homeopatia
Osteopatia

Megjithatë, shumica e këtyre masave natyrale për nxitjen e lindjes nuk funksionojnë përderisa trupi dhe foshnja nuk janë gatshme për lindje.

Mamia ose mjeku juaj obstetër mund t’iu ofrojë gjithashtu që të kryeni një spastrim membrane. Kjo përfshin një ekzaminim vaginal, ku mamia juaj do të shtrijë butësisht qafën e mitrës dhe do të ndajë membranat jashtë pjesës së brendshme të murit të vaginës tuaj, transmeton Gazeta Shneta.

Kjo mendohet stimulojë lirimin e hormoneve lindjes.

Shumë hulumtime konfirmojnë se gratë nuk i nënshtrohen procedurave kanë gjasa lindja e tyre shtyhey deri javën e 42-të shtatzënisë. Me fjalë tjera, pastrimi i membranës mund zvogëlojë nevojën për nxitje lindjes./Gazeta Shneta/

The post Si të lindni më shpejtë, ndiqini këto këshilla natyrale appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama