Home » Shtyhet seanca sepse mungojnë të akuzuarit për rrëmbim në Bukosh të Vushtrrisë (Emrat)

Shtyhet seanca sepse mungojnë të akuzuarit për rrëmbim në Bukosh të Vushtrrisë (Emrat)

Mungesa e akuzuarve për rrëmbim bëri seanca e paraparë mbahej sot Gjykatën Themelore Mitrovicës shtyhet.

Prokuroria e atëhershme e qarkut Mitrovicë e akuzon Shyqiri, Shemsi, Mehdi, dhe Sami Fazliun se gusht vitit 2003 para pompës derivateve naftës “Medi Petrol”, fshatin Bukosh Vushtrrisë, bashkëveprim kanë rrëmbyer dëmtuarin Ismet Hoxhën.

aktakuzën e ngritur vitin 2006 thuhet se lartcekurit me forcë e kanë nxjerrë nga automjeti Ismet Hoxhën e pas e kishin dërguar dhe mbajtur një dhomë shtëpisë tyre, e cila gjendet afërsi kësaj pompe derivateve.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Me këtë kanë kryer veprën penale – rrëmbim, raporton kallxo.com.

Ndërsa i pandehuri Mehdi duke iu kërcënuar me revole kokë me mendjen se do ta mbanin ashtu derisa kryhej kontesti rreth shitblerjes një revoleje ka kryer veprën penale – mbajtja pronësi, kontroll, posedim ose shfrytëzim i paautorizuar i armëve.

Për mbajtje pronësi, kontroll, posedim ose shfrytëzim paautorizuar armëve akuzohet edhe i pandehuri Rasim Feka.

Seanca e cila ishte paraparë mbahej sot këtë Gjykatë u shty për shkak mungesës pandehurve Shyqiri, Mehdi dhe Sami Fazliu.

I pranishëm ishte vetëm Shemsi Fazliu, i cili deklaroi se pandehurit e lartcekur i kishte vëllezër dhe se ata nuk gjendeshin Kosovë.

Fazliu shtoi se tre pandehurit do vijnë për pushime Kosovë gjatë muajit korrik, duke premtuar se bashku me ta do paraqitet seancë.

Gjyqtari i kësaj çështjeje Beqir Halili njoftoi se nga raporti i oficerit vërtetohet se i akuzuari Mehdi Fazliu gjendet Itali ndërsa Shyqiri dhe Sami Fazliu gjenden Zvicër.

Pas kësaj nuk u plotësuan kushtet ligjore për mbajtjen e kësaj seance.

Seanca u shty afat pacaktuar, kurse për shqyrtimin e ardhshëm palët do ftohen me ftesa rregullta.

Reklama