Home » SHF “Marshall Tito”: GJURO DABOVIQ NDIHMËS DREJTOR

SHF “Marshall Tito”: GJURO DABOVIQ NDIHMËS DREJTOR

 

IMG-9388a8fc43044a00de2d44f7122772fa-V SHF “Marshall Tito”: GJURO DABOVIQ NDIHMËS DREJTORProfesori i historisë dhe gjeografisë Gjuro Daboviq do jetë ndihmës drejtor i Shkollës fillore “Marshall Tito”, vendosi drejtori i këtij institucioni edukues – arsimor Arben Llunjiq.

Ai tha se Daboviq u zgjodh mes tre kandidatësh.

“Emërohet bazë eksperiencës deritashme punës profesion, nivelit dhe cilësisë arsimit, si dhe mendimit pozitiv inspekcionit arsimor për punën e tij deritashme profesion”, theksoi Llunjiq duke vazhduar seme angazhimin e tij, dijën dhe eksperiencën, kjo shkollë, nxënësit dhe kolektiv do fitojë shumë rritjen e cilësisë procesit edukues – arsimor”.

Reklama