Home » Shefi i deputetëve të dorëhequr nga VV-ja: Ky është dallimi më i madh mes nesh

Shefi i deputetëve të dorëhequr nga VV-ja: Ky është dallimi më i madh mes nesh

I zgjedhuri shef i Grupit Parlamentar 12 deputetëve dorëhequr nga Lëvizja Vetëvendosje, Dardan Sejdiu, deklaroi sot se dallimi i madh mes tyre dhe Lëvizjes Vetëvendosjes, është politikbërja Kuvendin e Kosovës.

një konferencë për shtyp brenda Kuvendit Kosovës, Sejdiu u shpreh se “rruga me cilën ne duam ecim përpara, dallon nga Lëvizja Vetëvendosje.

Sa i përket mishërimit idesë social-demokrate, nuk ka ndonjë dallim këtu. fakt, dallimi ka bëjë me rrugën cilën ne duam ecim përpara: politikbërjen Kuvend. Ajo kemi parë edhe Kuvend, këtë legjislaturë; kemi trajtuar tema populiste, por ne kemi nevojë trajtojmë tema progresive”, ka thënë Sejdiu.

“Mendoj se kushtetuta e Kosovës e përcakton këtë miri. Kur dikush zgjedhet deputet, ai zgjedhet deputet i Kuvendit e jo vetëm i një subjekti”, u shpreh ai.

Kryesia e Kuvendit Kosovës ka miratuar sot kërkesën e 12 deputetëve dorëhequr nga Lëvizjas Vetëvendosje, për krijimin e një grupi ri parlamentar. /Insajderi.com

 

The post Shefi i deputetëve të dorëhequr nga VV-ja: Ky është dallimi më i madh mes nesh appeared first on INSAJDERI.

Reklama