Home » Serbi: Prifti i dehur në traktor pranë kufomës që po dërgohej në varr

Serbi: Prifti i dehur në traktor pranë kufomës që po dërgohej në varr

Fotografia e një popi fle një rimorkio traktorit pranë një pranë sadnëkut kufomës e cila por dërgohej te varrezat, ka nxitur reagim ashpër rrjete sociale, raportojnë mediat serbe.

Ngjarja ka ndodhur fshatin Drugovac Smederëvës, dhe fotografia është bërë 11 mars varrimin e një fshatari.

Popi serb duket se ka pirë aq shumë, sa pikëlluarit nuk kishin zgjidhje tjetër përpos e vendosin përskaj kufomës.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

“Popi kishte pirë aq shumë sa e lëshuan këmbët rrugës për te varri, andaj u desh t’a hipnin rimorkio. Gjatë rrugës popi e humbi qiririn, megjithatë u përpoq mbante ceremoninë, duke iu bashkuar kufomës. Pas varrimit shtëpi e kthyen me një mini-bus”, ka thënë Darko P. e publikoi fotografinë Facebook.

Popi Nenad shërben këtë fshat tash e 5 vjet, dhe është dërguar këtu si formë dënimi nga kisha.

Prej kur ai shërben aty, përpos kësaj ngjarje thuhet kenë ndodhur situata papara. Atë për shkak se ishte i pirë dhe sillej mënyrë pahijshme e kanë nxjerrë jashtë shtëpisë gjatë një martese, e kishte raste kur e kanë përzënë edhe nga ceremonia e varrimit.

Besoni njerëzit kanë filluar shkojnë fshatra tjera për pagëzuar fëmijët dhe për tu martuar, thonë banorët.

tw-e1521066124392 Serbi: Prifti i dehur në traktor pranë kufomës që po dërgohej në varr

Reklama