Home » Selena Gomez ndjek vetëm 12 njerëz në Instagram

Selena Gomez ndjek vetëm 12 njerëz në Instagram

Ka pasur shumë zhurmë rreth Instagramit Selena Gomez, pasi ajo ka hequr shumë njerëz nga ky rrjet social, por shohim sepo e ndjek ajo.

Këngëtarja dhe aktorja ndjek 36 llogari përgjithësi, dhe vetëm 12 prej tyre janë njerëz njeh. Llogaritë tjera janë marka ndryshme ose llogari fansave.

Selena ende mban titullin e personit ndjekur Instagram me 135 milionë ndjekës.

Reklama