Home » “ROLI I MODERUAR DHE FLIRTI I DARDAN MOLLIQAJT PËR TË ARDHMEN”

“ROLI I MODERUAR DHE FLIRTI I DARDAN MOLLIQAJT PËR TË ARDHMEN”

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Liburn Aliu, ka kritikuar dorëhequrit e Vetëvendosjes cilët sot edhe zyrtarisht janë ndarë Vetëvendosja Kuvendin e Kosovës, duke krijuar një Grupin Parlamentar Deputetëve Pavarur.

Aliu mes tjerash ka thënë se dorëhequrit i kanë shkaktuar dëme VV-së por sipas tij këto dëmë janë riparueshme.

Mes tjerash ai ka thënë se Molliqaj po luan rolin e moderuarit, cilin e njohim gjithë.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

“Përpjekja distancohet nga Lëvizja pozitën e moderuarit, shembull e ke pas Dardan Molliqaj rolin e moderuar, kush Dardan Molliqaj e njohim gjithë.

Tash kur Dardan Molliqaj dëshiron me dal i moderuar çka është kjo, kjo është një lloj ‘flirti’ për ardhmen. Flirt me gjithë faktorët e tjerë”, ka thënë Aliu Click RTV21.

Reklama