Home » Publikohen emrat e personave që dhanë para për familjen Jashari

Publikohen emrat e personave që dhanë para për familjen Jashari

Ish-deputeti i Lidhjes Demokratike Dardanisë, ka qenë edhe njëri nga prijësit e luftës rajonin e Drenicës, Gani Geci ka publikuar dokumente, ku thotë se janë ndihmuar familja Jashari me mjete financiare.

Geci nëpërmes Facebook ka publikuar dy dokumente, ku njëra listë shkruan 5 mijë e 830 marka i ka pranuar Rifat Jashari.

Dokumenti tjetër shkruan se “aktivat e LDK-së Gjermani ndihmuan familjen Jashari”. Shuma shkruan këtë dokument është 20 mijë e 700 marka i ka pranuar Rifat Jashari.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Po i publikoj dy dokumente për te vërtetuar atë qe kam thënë ne TV dhe dëshmojnë se kush e ndihmoj me mjete financiare Familjen Jashari ne vitin 1997 dhe 1998.Fotot dhe dokumentet te marruara nga Saim Tahiraj”, ka shkruar Geci Facebook.

Lexoni emrat:

DOKKK Publikohen emrat e personave që dhanë para për familjen Jashari

DOKKK Publikohen emrat e personave që dhanë para për familjen Jashari

Reklama