Home » Profilet e disa prej kandidatëve për anëtar bordi në Telekomin e Kosovës

Profilet e disa prej kandidatëve për anëtar bordi në Telekomin e Kosovës

24 kandidat sot i janë nënshtruar intervistës për anëtar bordit Telekomit Kosovës.

Kjo ndërmarrje publike përveç është pa bord tash e një kohë, ajo ka mbetur edhe pa kryeshef ekzekutiv pasi mandati i drejtorit menaxhues, Agron Mustafa ka skaduar me 23 shkurt këtij viti.

Insajderi ka siguruar listën me emrat e kandidatëve për anëtarë bordit dhe mw posht ju sjell profilet e disa prej kandidatëve për anëtar bordi Telekomin e Kosovës

Besa Shahtri – Berisha, sot i është nënshtruar intervistës mesin edhe 23 kandidaëve tjerë.

Kandidatja e vetme femër konkursin për anëtarë bordit Telekomit Kosovës është gruaja e deputetetit nga radhët e AAK-së, Bekë Berisha.

Ramadan Sejdiu ka qenë zyrtari i Ministrisë Zhvillimit Ekonomik.

Ai ka qenë i përfshirë një skandal seksual Japoni. Ka qëndruar disa dirë paraburgim Japoni për shkak një denoncimi për ngacmim seksual. Pasi ishte liruar nga paraburgimi pati  njoftuar se autoritetet japoneze, kanë arritur dëshmojnë pafajësinë e tij.

Qemajl Ahmeti, nga LDK ka qenë Ministër i Transportit dhe Postë-Telekomunikacionit Kosovës nga viti 2004 deri 2008.

Ka qenë lëshilltar politik për telekomunikacion i ministrit MTPT nga viti 2002 deri me 2004 kurse nga viti 2008 deri me 2010 ishte Këshilltar i lartë politik Ministrinë e Drejtësisë.

 Valdrin Kasumaj, nëtor vitit kaluar është zgjedhur anëtarë i bordit drejtues Fondit Kursimeve Pensionale Kosovës. Kurse me heret ka qenë ushtrues detyre i drejtorit departamentit prokurimit ndërmarrjen publike Infrakos.

Ndërsa tjetëri kandidat është, Hasan Fejzullahu. Ai  ka qenë kryetar i Bordit Ndërmarrjes Publike Banesore.

Këta janë 24 kandidatët pretendent për anëtarë të Bordit të Telekomit

 

 

 

The post Profilet e disa prej kandidatëve për anëtar bordi në Telekomin e Kosovës appeared first on INSAJDERI.

Reklama