Home » Presidenti Thaçi dekoron me ”Urdhrin e Lirisë” ish-kryeministrin francez Alain Juppé

Presidenti Thaçi dekoron me ”Urdhrin e Lirisë” ish-kryeministrin francez Alain Juppé

Presidenti i vendit Hashim Thaçi, ka dekoruar me ”Urdhrin e Lirisë”  ish- kryeministrin francez, Alain Juppe.

Kjo dekoratë Juppe-s iu nda për kontributin e tij për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës, njofton Klan Kosova.

”Jam krenar emër qytetarëve Republikës Kosovës, sot, dekorova me “Urdhrin e Lirisë” mikun e madh Kosovës z. Alain Juppé, për kontributin e tij çmuar për lirinë dhe pavarësinë e vendit tonë. Me këtë rast, para miqve respektuar shpreha mirënjohje lartë për Francën dhe popullin francez për ndihmën i kanë dhënë Kosovës. Kosova është e bekuar ka miq tillë, dhe u jemi gjithmonë mirënjohës!”

29214686_1860173887386295_6148824796139356160_o Presidenti Thaçi dekoron me ”Urdhrin e Lirisë” ish-kryeministrin francez Alain Juppé 29214686_1860173887386295_6148824796139356160_o Presidenti Thaçi dekoron me ”Urdhrin e Lirisë” ish-kryeministrin francez Alain Juppé

Reklama